top of page

DE ONT-MOETING

Laat je meevoeren in je ervaring. Voel. Speel. Beweeg. En laat het vooral gebeuren want niets moet.

IMG_20220501_204525.jpg
2023-10-13_15h52_41.png

Iedere maand organiseren we een nieuw tantra event. De inhoud en het thema zijn steeds anders. Wat wel hetzelfde blijft, zijn onze uitgangspunten. We vertellen je er graag iets over.

Wat is de inhoud van dit tantra event?

Bij De Ont-Moeting spelen en oefenen we met bewust zijn. Dat doen we in de vorm van meditatie, beweging op muziek, ademhalingsoefening of ervaringsoefening. Hierdoor ga je (nog beter) opmerken wat er allemaal in je bewustzijn speelt. De oefeningen doe je soms alleen, soms met anderen. Het gaat om het opmerken van - en zijn met - alles wat er zich voordoet in je bewustzijn.

Tantra, dat gaat toch over seks?

Tantra gaat over energie. Seksuele energie is daar een onderdeel van, maar niet de focus. Tijdens De Ont-Moeting spelen en oefenen we met wat er op dat moment aan energie is. Energie kun je in verschillende vormen ervaren, bijvoorbeeld in de vorm van geluid, beweging of als sensaties in je lijf. De uitnodiging is om te ontdekken.

Het blijft bij een uitnodiging

We heten niet voor niets de Ont-Moeting. Je wordt uitgenodigd om te ervaren. Of je op die uitnodiging wil ingaan, is steeds weer aan jou. Dat betekent dat je nooit iets moet. Je bent welkom om te ervaren wat een oefening voor jou kan betekenen, en nooit verplicht.

Meer weten?

Kijk eens bij de veelgestelde vragen hieronder. Of check onze instagram pagina voor inspiratie en voorbeelden van oefeningen. 

Ik wil meedoen!

Leuk! Je vind meer info over de afzonderlijke events hier. Je kunt ook mailen naar deontmoetingleiden@gmail.com voor meer info of om je op te geven. Of laat hieronder je mailadres achter om op de hoogte te blijven van de events. Tot gauw!

Ik wil graag op de hoogte blijven!

Dank voor je interesse!

Leaves

Wat is de maximale grootte van de groep bij De Ont-Moeting?

Om te zorgen dat we voor iedereen genoeg ruimte en aandacht hebben, zijn er maximaal 12 plekken. We zijn met 2 begeleiders, zodat we genoeg space kunnen houden voor iedereen.

Het team

Dit zijn de vrouwen die De Ont-Moeting events organiseren en dragen. We stellen onszelf graag aan je voor. Wil je in contact komen over ons werk? Kijk even bij Contact. Daar vind je al onze werkzaamheden.

bottom of page