top of page

RELATIE SESSIES

Of je nu ergens tegenaan loopt in je relatie of niet, er valt altijd wel iets te leren van, over en met elkaar. Zeker als jullie relatievorm uitdagend is, bijvoorbeeld non-monogaam. Je relatie kan een prachtige voedingsbodem zijn voor persoonlijke groei. Dagen jullie elkaar uit om te groeien? Is er vrijheid om te veranderen binnen je relatie? Communiceren jullie over behoeftes en grenzen? Zijn jullie op zoek naar manieren om je verbonden te voelen?

Relatie sessies zijn bedoeld voor koppels die meer willen op het gebied van persoonlijke groei, verandering, communicatie, of verbinding. In de sessies werken we met wat er op dat moment in jullie contact stroomt. Voorbeelden van technieken die ik gebruik zijn: wheel of consent, tantra oefeningen, verbindende communicatie, Emotionally Focussed Therapy (EFT), the HEARTS of being polysecure, het verbindingswiel en de relatiebiografie. Hier is een voorproefje van een oefening die ik soms als huiswerk meegeef. 

De sessies

Eerst maken we een half uurtje kennis met elkaar. Zo kunnen jullie goed aanvoelen of we met elkaar aan de slag kunnen. In deze kennismaking  verkennen we jullie beider vragen: wat zou je uit de sessies willen halen? In de vervolg sessies gaan we dieper in op wat jullie ervaren in de relatie en waar jullie meer van willen. Deze sessies duren anderhalf uur. Voor de sessie(s) kom je samen naar mij toe (Kanaalpark, Leiden).

Voor wie?

Deze sessies zijn bedoeld voor twee mensen die samen een partner relatie hebben. Hoe die relatie precies vorm heeft (samenwonend / lat / dynamisch / polyamorisch / platonisch / met of zonder kids / anders)  maakt voor de sessies niet uit. Natuurlijk is voor mij ook jullie beider gender identiteit niet van belang. Wat wel belangrijk is, is dat jullie open staan om te leren over en van elkaar en over en van je relatie. 

Prijs

Per sessie van anderhalf uur betaal je samen €125. Hebben jullie een kleine portemonnee? Daar maak ik graag een uitzondering voor. Laat het me weten in je mail en we kijken samen naar de opties.

Interesse? Mail naar deontmoetingleiden@gmail.com

Lees hieronder hoe anderen sessies bij De Ont-Moeting hebben ervaren.

“Sinds de sessies heb ik minder angst om mijn partner kwijt te raken. Ik ben beter geworden in die angst en de trigger ervan te benoemen en begrijpen. Ik neem meer verantwoordelijkheid en leg minder de "schuld" van dat het soms moeilijk is bij mijn partner. Het voelt niet meer alsof er een bom onder de tafel ligt, alsof er een onneembare vesting is. Ik heb het vertrouwen dat we dit samen kunnen en dat we moeilijke momenten beter kunnen navigeren."

K. (26)

bottom of page