top of page

Algemene en Annuleringsvoorwaarden

Hand and Leaf

Algemene Voorwaarden De Ont-Moeting


Op het moment van aanmelden voor De Ont-Moeting ga je akkoord met deze algemene
voorwaarden en met de betaling van het verschuldigde bedrag zoals vermeld. Je kunt de algemene voorwaarden en annuleringsvoorwaarden ook hier downloaden.


Wederzijds respect en een veilige sfeer staat voorop en is vanzelfsprekend tijdens De Ont-Moeting.


De Ont-Moeting vindt plaats in groepsverband. Soms zul je over gevoelige thema’s of ervaringen willen delen met andere deelnemers. Om ieders privacy te garanderen, vragen we van iedereen die meedoet (en ook van de begeleiders) om zich te committeren aan geheimhouding. Dat betekent dat je geen opnames (foto, video of audio) maakt tijdens De Ont-Moeting. Het betekent ook dat je tegenover anderen alleen spreekt over je eigen ervaring, en niet over de ervaring van anderen – en hen zeker niet bij naam zult noemen.


Wij zorgen graag voor een veilige bedding waarin jij kunt ervaren wat er in je geraakt wordt. Jouw ervaringen mogen kamerbreed gevoeld worden. Je mag op deze avond echt de tijd en ruimte nemen om wat je beleeft helemaal te voelen en hier een voor jou passende uiting aan te geven. Om deze veilige bedding te kunnen bieden, is het belangrijk voor ons om te weten dat iedereen die meedoet, voldoende draagkracht heeft voor zijn of haar eigen emotionele landschap. Mocht je hier vragen over hebben, laat het vooral weten!


De betaling van het bedrag voor deelname dient uiterlijk 14 dagen voor aanvang van De Ont-Moeting te zijn voldaan. Bij aanmeldingen minder dan 14 dagen voor aanvang van De Ont-Moeting dient het bedrag per omgaande betaald te worden. Pas wanneer het bedrag voldaan is, ben je zeker van een plekje.


Wanneer De Ont-Moeting onverhoopt niet door kan gaan door ziekte, overmacht of onvoldoende deelnemers, betalen we jou natuurlijk te ticket terug, of je ticket kan blijven staan voor een volgende editie van De Ont-Moeting. Je hebt geen recht op andere compensatie of schadevergoeding.


We gaan geen gekke trucen uithalen dus we verwachten niet dat er enig risico bestaat �� Toch is deelname op eigen risico. De begeleiders zijn niet aansprakelijk voor letsel en/of schade als gevolg van het verblijf en/of de activiteiten van de deelnemer, noch voor verlies of beschadiging van eigendommen. Mocht je gezondheid (fysiek of mentaal) niet helemaal in orde zijn, dan zijn we daar graag van op de hoogte. Zo kunnen we een oogje in het zeil houden. Bij twijfel over de medische toestand, bij medicijngebruik of indien behorend tot een risicogroep, verklaar je slechts geboekt te hebben na overleg met en toestemming van de eigen huisarts of medisch specialist.


Mocht je een klacht hebben, neem dan contact met ons op. We gaan zorgvuldig met je klacht om en zorgen ervoor dat je binnen een week antwoord hebt.

Annuleringsvoorwaarden De Ont-Moeting


Na het aanmelden voor De Ont-Moeting heb je drie dagen bedenktijd. Je kan dus altijd binnen 72 uur na het aanmelden kosteloos annuleren, zonder opgaaf van reden.


Twijfel je na aanmelding toch over deelname aan De Ont-Moeting? Neem even contact op per mail (deontmoetingleiden@gmail.com) of telefoon (0626828712, Whatsapp, Signal en bellen). We horen graag wat je twijfel is, misschien kunnen we je helpen te kiezen door meer informatie te geven. Over het algemeen doen we dat door een spraakbericht achter te laten met de antwoorden op jouw vragen. Tantra kan spannend zijn, omdat je uitgenodigd wordt om gevoelig te zijn. Je moet er iets voor uit je comfortzone. Wat belangrijk is, is dat het steeds bij een uitnodiging blijft. Je hoeft nooit iets te doen waar je niet achter staat. Sterker nog: we moedigen je aan om je grenzen te honoreren.

 

Dat gezegd hebbende: soms gebeurt het toch dat je moet annuleren. In dat geval geldt het volgende:


Tot 10 dagen voorafgaand aan De Ont-Moeting waarvoor je je hebt aangemeld kun je jouw
aanmelding kosteloos verschuiven naar een volgende editie van De Ont-Moeting.

 

Vanaf 10 dagen wordt het voor ons lastig om nog een vervangende deelnemer te vinden die jouw plaats inneemt. We hebben dan al kosten gemaakt voor de huur van de ruimte en de boodschappen en andere voorbereiding. Daarom krijg je bij annulering binnen 10 dagen voor De Ont-Moeting slechts de helft van het originele bedrag terug. Je hebt natuurlijk wel de optie om zelf een vervanger te zoeken voor jouw plekje. In dat geval kan je jouw ticket overdragen aan de ander door ons te mailen met de nieuwe deelnemer in CC.


Als je ziek bent kun je afzeggen tot op de dag van De Ont-Moeting. Jouw ticket blijft dan staan tot een volgende editie van De Ont-Moeting.

Privacy
Wij gaan zorgvuldig om met je gegevens om. We geven ze uiteraard nooit aan derden.
Wat er gebeurt of wat je deelt tijdens De Ont-Moeting zal nooit met naam worden besproken met anderen.


Met ingang van 25 mei 2018 moeten alle bedrijven die omgaan met persoonsgegevens voldoen aan de nieuwe privacywetgeving AVG die dan van kracht is. Als je via de website of via mail, telefoon, Facebook of Hipsy contact gezocht hebt om je aan te melden dan geef je automatisch toestemming om de informatie over De Ont-Moeting aan je door te sturen. Je naam, telefoonnummer en mailadres zijn hiervoor voldoende.


Je gegevens voor facturatie en boekhouding worden digitaal verwerkt op een beveiligde computer.

bottom of page